MAGISCHE WINTERWANDELING - Warmste Week@Kortrijk

do, 10/10/2019 - 11:15

Klets! Bam! Kletter! In het magische bos wordt hard gewerkt. De kabouters hoorden in de wandelgangen dat men in Kortrijk kan deelnemen aan iets wat 'De Warmste Week' zal heten. Dit lieten de elfen zich geen twee keer zeggen. Ze zijn nogal kouwelijk van aard, moet je weten... Dus hebben ze al hun magische krachten en vrienden aangesproken om een geweldig spektakel te creëren.

Je komt toch ook wel een kijkje nemen?! Het wordt een wandeling die spontaan een glimlach om de mond tovert en hoe meer mensen er komen, hoe Warmer het wordt. Een beleving voor jong en oud, voor klein en groot… waar je wordt ondergedompeld in een sfeer vol licht en klank.

Is wandelen niet echt je ding? Kom dan naar onze warmste bar. We voorzien er heel wat spijs en drank. Of kuier gezellig rond op onze magische markt met zelfgemaakte producten van de kinderen!

​De wandeling start vanaf 17 uur in het elfendorp (Vrije centrumschool afd. Kleuterbos, Lieven Bauwensplein 12, Marke). Een gedeelte van de wandeling is niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens. In het elfendorp kan je een gedetailleerde kaart verkrijgen met daarop de routes die rolstoel- en buggyvriendelijk zijn. Voorzie warme kledij en stevig schoeisel.

​Om 21.30 uur is er een slotspektakel om dit magisch event af te sluiten!

De opbrengst, uw vrijwillige bijdrage, schenken we aan de NAH-liga, die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenaandoeningen.

De kabouters doen dit niet zomaar, maar voor Klaas, een Markenaar in hart en nieren, directeur van onze school, die enkele maanden geleden hard ten val gekomen met zijn fiets. Hij revalideert momenteel in het UZ van Gent.

Als school, familie, vriend, kennis... willen we hem allemaal heel hard steunen.

Daarom gaat de integrale opbrengst van deze activiteit naar de NAH LIGA vzw.

Neem zeker een kijkje op www.magischewinterwandeling.be

Onze actie staat ook geregistreerd op de site van De Warmste Week: https://dewarmsteweek.be/acties/magische-winterwandeling