Nieuws

Klets! Bam! Kletter! In het magische bos wordt hard gewerkt. De kabouters hoorden in de wandelgangen dat men in Kortrijk kan deelnemen aan iets wat 'De Warmste Week' zal heten. Dit lieten de elfen zich geen twee keer zeggen. Ze zijn nogal kouwelijk van aard, moet je weten...

Enkele belangrijke zaken voor de chauffeurs van het zwemvervoer naar het nieuwe zwembad:

De parking op- en afrijden doe je via de rotonde van de Burgemeester Lambechtlaan (R36) nabij vestiging The Level van de hogeschool West-Vlaanderen; zie bijgevoegde illustratie.

Om binnen te rijden, gebruik je steeds jouw bankkaart. Het eerste uur parkeer je gratis, dus afzetten en ophalen kost je niets! Kom je iemand afzetten of ophalen? Dan rijd je altijd de parking op. 

Opgelet! Rij niet het woonerf op want dan ontsnap je helaas niet aan de camera's met nummerplaatherkenning en loop je tegen een GAS-boete van 58 euro aan.

Voor de chauffeurs van de tweede kleuters: Aangezien het zwemmen met de tweede kleuters langer dan een uur in beslag neemt zal het parkeren voor jullie betalend zijn. Jullie kunnen jullie kwitanties bijhouden en afgeven aan Griet. Zij verzamelt deze dan en regelt trimesterieel de terugbetaling.

Beste cava-, champagne- en wijnliefhebber, 

Onze jaarlijkse wijnactie is terug van start gegaan. Zoals de voorbije jaren verkopen we de wijnen aan winkelprijzen. Je hoeft dus niet extra diep in de beugel te tasten om onze actie te ondersteunen. 

Niettegenstaande de weergoden ons niet goed gezind waren, werd het een succesvolle kerstmarkt. We ontvingen heel wat mensen! Levensbomers, oud-Levensbomers, buren, geïnteresseerde ouders, grootouders... ze waren allen op post.

Vandaag is de grote vakantie gestart voor de kinderen. Enerzijds een heel leuke toffe ontspannende tijd. Anderzijds zijn deze 2 maanden voor heel wat ouders ook minder leuke tijden. Waar vind je immers kwalitatieve goede kinderkampen, een leuke vakantiewerking, ... ?