Een geslaagde kerstmarkt 2015

Niettegenstaande de weergoden ons niet goed gezind waren, werd het een succesvolle kerstmarkt. We ontvingen heel wat mensen! Levensbomers, oud-Levensbomers, buren, geïnteresseerde ouders, grootouders... ze waren allen op post.

We kregen heel wat toffe feedback van de bezoekers. Zo vonden ze het tof dat alle klassen vrij toegankelijk waren. Ook de zelfgemaakte kerstspulletjes vielen in de smaak. Vele mensen vertrokken dan ook met een goed gevuld Levensboomzakje richting huis. De kerstsfeer zal bij hen thuis alvast een Levensboomstempel dragen. De speciale kerstboompjes gemaakt uit takken of uit een boek, de nestkastjes, de speciale houtstammetjes met kaarsen in, de opdienborden, de nieuwjaarskaarten, de kerstkoekjesdoosjes, het kerstmenu-boek, de merkwaardige kerstslingers, de voederballen,  de kerstkoekjes,.... ze vlogen de deur uit en waren in een mum van tijd "uitverkocht". 

En de opbrengst? De houden we niet voor onszelf! Die gaan we schenken aan VZW Natuurpunt, afdeling Kortrijk. We vinden het immers belangrijk dat kinderen in een groene omgeving kunnen opgroeien. Tijdens de schooldagen trekken wij alvast op regelmatige basis naar het Kennedybos, de natuurreservaatjes bij de Libelle/het Geboortebos/het Preshoekbos, het Prikkelpad in Marke, ... . Dit is dan ook onze manier "om iets terug te doen".