Nieuws

Op zaterdag 31 augustus 2019 is het weer zover, onze jaarlijkse klus- en werkdag! We bundelen onze werkkrachten om er straks een mooie en brandschone start van te maken voor onze kinderen. 

Er staan alvast heel wat diverse werkjes op het programma voor mama’s en papa’s:

Enkele belangrijke zaken voor de chauffeurs van het zwemvervoer naar het nieuwe zwembad:

De parking op- en afrijden doe je via de rotonde van de Burgemeester Lambechtlaan (R36) nabij vestiging The Level van de hogeschool West-Vlaanderen; zie bijgevoegde illustratie.

Om binnen te rijden, gebruik je steeds jouw bankkaart. Het eerste uur parkeer je gratis, dus afzetten en ophalen kost je niets! Kom je iemand afzetten of ophalen? Dan rijd je altijd de parking op. 

Opgelet! Rij niet het woonerf op want dan ontsnap je helaas niet aan de camera's met nummerplaatherkenning en loop je tegen een GAS-boete van 58 euro aan.

Voor de chauffeurs van de tweede kleuters: Aangezien het zwemmen met de tweede kleuters langer dan een uur in beslag neemt zal het parkeren voor jullie betalend zijn. Jullie kunnen jullie kwitanties bijhouden en afgeven aan Griet. Zij verzamelt deze dan en regelt trimesterieel de terugbetaling.

We nemen alle Levensboomkinderen, hun ouders, familie en vrienden mee op een betoverende avond, met zoete hapjes en hartverwarmende drankjes. Vanaf 17u30 kan je je gratis laten leiden door een prachtig stukje natuur. Jouw sprankelende trip start elke 20 minuten aan de Levensboom en duurt 1,5u tot 2u. De allerkleinste avonturiers worden best gedragen, maar ouders met veel spierballen kunnen zo nodig een buggy meenemen. Als je na de magische wandeling nog even wil nagenieten met een extra hapje of drankje, breng dan een centje mee. 

Laat jij je ook meevoeren door het licht op vrijdag 1 maart? Vul dan het inschrijvingsformulier in!

Voor alle levensboomouders; gelieve zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn op de volgende Oudervergadering op woensdag 6 februari, om 20u. Einde is voorzien rond 22u met aansluitende nieuwjaarsdrink.

Graag jullie aanwezigheid op voorhand bevestigen via deze link.

Hoi beste ouders, 

We hebben twee maal goed nieuws! Zo gaan aanstaande vrijdag de eerste wijnbestellingen de deur uit. Wie nog graag zijn wijn voor het weekend wenst, brengt zijn bestelbon best morgenochtend binnen. 

Ten tweede...in samenwerking met Wijnhandel Declercq zullen we 8 Levensbomers gelukkig kunnen maken. Deze 8 personen worden namelijk uitgenodigd bij desbetreffende handelaar om een mooie wijndegustatie (met de nodige uitleg, achtergrondsinformatie, leuke weetjes) te volgen. Dit wordt een cadeautje om "U" tegen te zeggen!

Op het einde van de wijnactie zal een onschuldige kinderhand de 8 gelukkigen uit de bestelbonnen trekken. Verdere praktische info, volgt hieromtrent ten gepaste tijde. 

En, laat die bestelbonnen maar komen!!!!!

Klaas

Naar jaarlijkse tradie doet de Levensboom ook dit jaar weer mee aan de autovrije zondag in de binnenstad op zondag 16 september. We zijn nog steeds op zoek naar enkele helpende handen om mee te helpen opbouwen en afbreken. We zoeken ook worsten- en taartenbakkers, afwassers, barvaders en barmoeders :-)

Vul daarom als de bliksem ons werkschema. (link)