Nieuws

Voor alle levensboomouders; gelieve zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn op de volgende Oudervergadering op woensdag 6 februari, om 20u. Einde is voorzien rond 22u met aansluitende nieuwjaarsdrink.

Graag jullie aanwezigheid op voorhand te bevestigen via deze link.

Hoi beste ouders, 

We hebben twee maal goed nieuws! Zo gaan aanstaande vrijdag de eerste wijnbestellingen de deur uit. Wie nog graag zijn wijn voor het weekend wenst, brengt zijn bestelbon best morgenochtend binnen. 

Ten tweede...in samenwerking met Wijnhandel Declercq zullen we 8 Levensbomers gelukkig kunnen maken. Deze 8 personen worden namelijk uitgenodigd bij desbetreffende handelaar om een mooie wijndegustatie (met de nodige uitleg, achtergrondsinformatie, leuke weetjes) te volgen. Dit wordt een cadeautje om "U" tegen te zeggen!

Op het einde van de wijnactie zal een onschuldige kinderhand de 8 gelukkigen uit de bestelbonnen trekken. Verdere praktische info, volgt hieromtrent ten gepaste tijde. 

En, laat die bestelbonnen maar komen!!!!!

Klaas

Naar jaarlijkse tradie doet de Levensboom ook dit jaar weer mee aan de autovrije zondag in de binnenstad op zondag 16 september. We zijn nog steeds op zoek naar enkele helpende handen om mee te helpen opbouwen en afbreken. We zoeken ook worsten- en taartenbakkers, afwassers, barvaders en barmoeders :-)

Vul daarom als de bliksem ons werkschema. (link)