Nieuws

Ook dit jaar verwachten we terug een "vol huis". De innerlijke mens wordt versterkt met een lekkere aperitief, heerlijke beenhesp of een vegetarisch alternatief, een pintje, een glaasje wijn, ... En voor de kinderen (volwassenen) voorzien we verschillende optredens van goochelaar Di Stefano.

Beste cava-, champagne- en wijnliefhebber, 

Onze jaarlijkse wijnactie is terug van start gegaan. Zoals de voorbije jaren verkopen we de wijnen aan winkelprijzen. Je hoeft dus niet extra diep in de beugel te tasten om onze actie te ondersteunen. 

Niettegenstaande de weergoden ons niet goed gezind waren, werd het een succesvolle kerstmarkt. We ontvingen heel wat mensen! Levensbomers, oud-Levensbomers, buren, geïnteresseerde ouders, grootouders... ze waren allen op post.

Vandaag is de grote vakantie gestart voor de kinderen. Enerzijds een heel leuke toffe ontspannende tijd. Anderzijds zijn deze 2 maanden voor heel wat ouders ook minder leuke tijden. Waar vind je immers kwalitatieve goede kinderkampen, een leuke vakantiewerking, ... ?

Jullie zijn toch ook op post om samen met alle ouders, kinderen, begeleiders en ander personeel het einde van het schooljaar te vieren? 

Het wordt alvast weer veel fun op vrijdag 26 juni. We beginnen er reeds aan om 18.00 uur zodat ook de kleinsten van de partij kunnen zijn.